Despre noi

Șerban și Asociații este o societate formată din consultanți cu o experiență de peste 10 ani în domeniul protecției mediului.

Societatea a fost înființată în anul 2016 după o lungă perioadă în care fondatoarea companiei, Daniela Șerban, a lucrat ca independent atât pentru companii din România, cât și din afară. “După mai bine de 9 ani de consultanță în domeniul protecției mediului ca și consultant independent, am decis că este momentul să fac un pas înainte și să folosesc experiența mea nu doar pentru a deservi clienții și nevoile lor, ci și pentru a forma și mentora tineri consultanți și specialiști în domeniu.”

Experiența Danielei Șerban în domeniul mediului se reflectă atât în colaborările individuale avute în toți acești ani de activitate, cât și în activități conexe care au implicat voluntariat în relația cu ONG-urile, colaborări în presa scrisă cu peste 250 de articole publicate și formare de specialiști în cursurile autorizate în calitate de Lector.

MISIUNE

Misiunea noastră este aceea de a optimiza costurile companiilor prin identificarea cadrului legal care să le susțină eficiența maximă în gestionarea relației cu mediul. Ne dorim ca antreprenorii să conștientizeze faptul că o strategie de business benefică trebuie să includă și componenta de mediu. Protecția mediului nu implică doar o dimensiune legală, ci și una de responsabilitate socială față de generațiile viitoare.

Obiectivul nostru este acela de a deveni o sursă de referință în domeniul protecției mediului prin proiectele pe care le administrăm.

Credem că rolul unui consultant este acela de a identifica acele soluții care să respecte legislația în vigoare asigurând în același timp o minimizare a costurilor pe care compania le are cu mediul.

Din acest motiv, colaborarea cu clienții noștri se desfășoară în mai multe etape:

1. Înțelegerea activității companiei și a impactului pe care aceasta îl are asupra mediului.
  2. Documentarea legislației și redactarea măsurilor ce ar trebui adoptate în organizație.
  3. Responsabilitate față de ceea ce livrăm, respectul față de mediu și încrederea că oferim cele mai bune soluții, prin expertiza pe care o avem, sunt elementele pe care ne bazăm pentru construirea unui parteneriat pe termen lung pentru protecția mediului.

VALORI

RESPONSABILITATE – Ne asumăm răspunderea față de partenerii noștri că identificăm cele mai bune soluții pe care legislația de mediu le oferă pentru ca activitatea lor să se desfășoare în condiții optime.

RESPECT – Soluțiile pe care consultanții noștri le propun urmăresc întotdeauna respectarea obiectivelor companiei în aceeași măsură cu respectarea mediului înconjurător.

ÎNCREDERE – Considerăm că eficiența și durabilitatea unui parteneriat între consultant și client sunt direct proporționale cu încrederea pe care ambele părți și-o acordă pe parcursul colaborării.

Vrei să ştii cum să îţi îndeplineşti obligaţiile de mediu? Contactează-ne!