Daniela Șerban Fondator

• UTCN – studii postuniversitare în domeniul securităţii ecologice
  • UTCN – expert sănătate și securitate în muncă
  •

Societatea a fost înființată în anul 2016 după o lungă perioadă în care fondatoarea companiei, Daniela Șerban, a lucrat ca independent atât pentru companii din România, cât și din afară. “După mai bine de 9 ani de consultanță în domeniul protecției mediului ca și consultant independent, am decis că este momentul să fac un pas înainte și să folosesc experiența mea nu doar pentru a deservi clienții și nevoile lor, ci și pentru a forma și mentora tineri consultanți și specialiști în domeniu.”

Misiunea noastră este aceea de a-i ajuta pe antreprenori să conștientizeze faptul că o strategie de business de succes trebuie să  includă și componenta de mediu.

Experiența Danielei Șerban în domeniul mediului se reflectă atât în colaborările individuale avute în toți acești ani de activitate, cât și în activități conexe care au implicat voluntariat în relația cu ONG-urile, colaborări în presa scrisă cu peste 250 de articole publicate și formare de specialiști în cursurile autorizate în calitate de Lector.

publications

• Respectarea legislaţiei de mediu şi prevenirea contravenţiilor

În contextul actual, protecţia mediului reprezintă un subiect de o importanţă sporită. Acest fapt se datorează atât creşterii gradului de conştientizare al populaţiei în legătură cu subiectul în cauză, cât şi înăspririi legislaţiei naţionale.

decembrie 20, 2020
  • De ce am nevoie de un consultant de mediu?

În prezent, protejarea mediului ȋnconjurător devine o preocupare de bază, atât la nivel etic, cât şi la nivel legal. Îngrijorarea faţă de bunăstarea mediului a determinat demararea unui număr ridicat de campanii sociale, cauzând ȋn acelaşi timp adoptarea unor măsuri legislative stricte, al căror conţinut se află ȋnsă ȋntr-o continuă schimbare.

decembrie 9, 2020

contact details

Ciresilor 57
Cluj-Napoca

Social Profiles

feedback form

If you’d like a free consultation, please start by completing the form:

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?