Facebook Feed

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error

La multi ani de Sf. Nicolae tuturor acelora care colecteaza selectiv! ... See MoreSee Less

View on Facebook

În atenția companiilor care au activități autorizabile:
Legea 219/2019 reintroduce viza anuală a autorizațiilor de mediu.
... See MoreSee Less

4 months ago

Șerban și Asociații

Începând cu 22 Octombrie in toate magazinele Auchan! Spor la reciclat uleiul uzat! 🙂Știai că un litru de ulei alimentar uzat aruncat în chiuvetă sau toaletă poluează 1 milion de litri de apă? Reciclează uleiul uzat și primești apă AQUA Carpatica, detergent de vase Fairy Romania sau ulei de gătit Floriol pofta de viata în toate hipermarketurile Auchan! Începând de azi, 22 octombrie, toate hipermarketurile Auchan din țară includ puncte de colectare a uleiului alimentar uzat, pentru a fi reciclat și folosit în producția de biocombustibil. ♻️
Condiții de predare:
1. Uleiul se depozitează, după răcire, într-un recipient transparent din plastic. Uleiul trebuie să fie strecurat, fără resturi alimentare și neamestecat cu alte substanțe.
2. Se colectează minim 0.5 L de ulei uzat (sau multiplu de 0,5). Puteți folosi o sticlă transparentă de plastic (pet) de 0,5 L, 1L, 2L, etc.
3. În funcție de cantitatea predată, clienții vor fi răsplătiți de către partenerii Auchan, pentru nivelul de reponsabilitate de care dau dovadă, cu detergent de vase, apă plată sau ulei pentru gătit.
... See MoreSee Less

Cresta Social Messenger