Services

Consultanță de mediu

Te ajutăm să depășești bariera limbajului legislativ pentru a înțelege corect obligațiile ce îți revin în realția cu mediul și a asigura o bună funcționare a companiei.

read more
Audit de mediu

În baza auditului de mediu efectuat de echipa noastră vei putea eficientiza procesele interne astfel încât compania ta să beneficieze de cele mai eficiente practici de protecție a mediului.

read more
Autorizații de mediu

Îți oferim suport pe întreg parcursul procesului de obținere a autorizației de mediu astfel încât acesta să nu mai reprezinte un adevărat coșmar.

read more
Externalizarea serviciului de responsabil de protecţia mediului

Fiecare companie are obligația legală de a avea un reprezentant responsabil de mediu. Noi preluăm această responsabilitate, punându-ți la dispoziție o întreagă echipă și optimizând costurile.

read more
Eficientizare costuri

Cu îndrumarea potrivită, protecția mediului nu mai este o cheltuială. Ținerea sub control a obligațiilor de mediu reprezintă un factor de scădere a costurilor unei companii.

read more
Companii externe

Reprezinți o companie străină ce își deschide un sediu în România? Noi te ajutăm să îți desfășori activitatea respectând obligațiile legale în raport cu mediul înconjurător.

read more
cum vă putem ajuta?

Consultanții noștri vă stau la dispoziție!

În stufărișul legislației de mediu, doar un consultant cu atâta răbdare și tenacitate, precum Daniela poate să îți ofere liniște și siguranță. În plus, daca vrei să îți optimizezi plățile spre Mediu, ea e cea care a ajutat la multe economii. Mari. Recomand Șerban și Asociații și pt firme mici și pt firme mari. Mult succes!

testimonial cristian moldovan
Cristian Moldovan
Conflict Resolution Coach, Out Of Conflict

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?