Services

Consultanță de mediu

Te ajutăm să depășești bariera limbajului legislativ pentru a înțelege corect obligațiile ce îți revin în realția cu mediul și a asigura o bună funcționare a companiei.

Audit de mediu

În baza auditului de mediu efectuat de echipa noastră vei putea eficientiza procesele interne astfel încât compania ta să beneficieze de cele mai eficiente practici de protecție a mediului.

Autorizații de mediu

Îți oferim suport pe întreg parcursul procesului de obținere a autorizației de mediu astfel încât acesta să nu mai reprezinte un adevărat coșmar.

Externalizarea serviciului de responsabil de protecţia mediului

Fiecare companie are obligația legală de a avea un reprezentant responsabil de mediu. Noi preluăm această responsabilitate, punându-ți la dispoziție o întreagă echipă și optimizând costurile.

Eficientizare costuri

Cu îndrumarea potrivită, protecția mediului nu mai este o cheltuială. Ținerea sub control a obligațiilor de mediu reprezintă un factor de scădere a costurilor unei companii.

Companii externe

Reprezinți o companie străină ce își deschide un sediu în România? Noi te ajutăm să îți desfășori activitatea respectând obligațiile legale în raport cu mediul înconjurător.

Looking for a First-Class Business Plan Consultant?