Autorizații de mediu

autorizații mediu

Autorizații de mediu

Autorizația de mediu – este actul administrativ emis de autoritatea competentă pentru protecția  mediului, prin care sunt stabilite condițiile și/sau parametrii de funcționare ai unei activități existente sau ai unei activități noi cu posibil impact semnificativ asupra mediului, obligatoriu la punerea în funcțiune – art.2, pct.9, din  Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2005 privind protecția mediului aprobată cu modificări prin Legea nr. 265/2006 cu modificările și completările ulterioare.

Misiunea noastră este aceea de a-i ajuta pe antreprenori să conștientizeze faptul că o strategie de business de succes trebuie să includă și componenta de mediu.

Verificați dacă aveți nevoie de autorizație de mediu!

You can transform your business to a revenue-producing asset that lets you work as much or as little as you want.

Obținerea autorizației de mediu

Procesul de obținere a autorizației de mediu este diferit de la o companie la alta În funcție de CODUL CAEN al companiei, agentul economic trebuie să îndeplinească anumite condiții prevăzute de legislația de mediu în vigoare.

Specialiștii de la Șerban și Asociații vă oferă suport pe parcursul întregului proces de obținere a autorizației de mediu începând de la stabilirea necesității Autorizației de Mediu și identificarea Autorității pentru Protecția Mediului cu atribuții în emiterea acesteia, până la întocmirea documentației și managementul autorizației de mediu.

Funcționarea fără autorizație de mediu este interzisă pentru activitățile care fac obiectul procedurii de autorizare din punct de vedere al protecției mediului – art. 14, alin. (2) din Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 195/2005 privind protecția mediului aprobată prin Legea nr. 265/2006 cu modificările și completările ulterioare.

We also ensure that the whole team is included in the process and that no one is left out during the turnaround. The most crucial part is ensuring some degree of financial stability during the turnaround.

This is the most worrying part for most clients going through or needing a turnaround; it means that incoming cash flows will change completely. We help ease these issues through fantastic financial projections and a realistic view of what can be accomplished.

Creating a list of potential qualified prospects for your service or product can be daunting when you’re beginning your business. However, this needs to be considered as a follow up on your Target Market Analysis so you can hit the ground running.

Business plan market

Once the right plan has been created for a company we work with them at creating a strategy that allows the plan to work. We look at the environmental factors of our clients and make recommendations about steps which can be taken to move in the right direction:

• Don James/Semplice – Article and News research
  • HighVoltageBusiness – Company and Industry Research
  • Goovers – Company and Industry Research
  • IRISpace – Industry Research
  • Lexos-Nexos – Company, Industry, Market Research
  • Plombett – Industry Research
  • Pronounce – market analysis report “slices”

Competitor research & analysis