Companii externe

companii externe

Companii externe

Legislația de mediu este una extrem de complexă și necesită o cunoaștere amănunțită și completă a domeniului precum și o interpretare a actelor ce o compun pentru ca orice persoană fizică și juridică ce poate avea un impact semnificativ asupra mediului să aibă activități conforme cu normele de mediu. Pentru că legislația se află în continuă dezvoltare, firmele de consultanță de mediu autorizate devin nu doar un simplu colaborator ci o necesitate pentru orice afacere.

Msiunea noastră este aceea de a-i ajuta pe antreprenori să conștientizeze faptul că o strategie de business de succes trebuie să includă și componenta de mediu.

Safety net & build wealth

You can transform your business to a revenue-producing asset that lets you work as much or as little as you want.

Business planning & strategy

În ultimii 10 ani de activitate, am oferit consultanță companiilor străine care și-au manifestat interesul de a dezvolta o afacere în România.

Printre serviciile oferite menționăm:

• Identificarea obligațiilor legale de mediu înainte de începerea activității
  • Audit de mediu pentru începerea activității. (separă într-un nou punct) Studiul impactului asupra mediului și ce obligații revin companiei la închiderea activității.
  • Crearea și gestionarea bazelor de date legislative cu specific pe domeniul de activitate desfășurat.
  • Consultanță în preluarea unor afaceri pe teritoriul României care au impact asupra mediului.

We also ensure that the whole team is included in the process and that no one is left out during the turnaround. The most crucial part is ensuring some degree of financial stability during the turnaround.

This is the most worrying part for most clients going through or needing a turnaround; it means that incoming cash flows will change completely. We help ease these issues through fantastic financial projections and a realistic view of what can be accomplished.

Creating a list of potential qualified prospects for your service or product can be daunting when you’re beginning your business. However, this needs to be considered as a follow up on your Target Market Analysis so you can hit the ground running.

Business plan market

Financial projections are a necessity for any company. As the leader of the company you need to know how your finances will look the next year. This also has the benefit of alerting you to any red flags you may be unaware of:

• Don James/Semplice – Article and News research
  • HighVoltageBusiness – Company and Industry Research
  • Goovers – Company and Industry Research
  • IRISpace – Industry Research
  • Lexos-Nexos – Company, Industry, Market Research
  • Plombett – Industry Research
  • Pronounce – market analysis report “slices”

Competitor research & analysis