consultanta mediu

Consultanță de mediu

Indiferent dacă este vorba despre consultanță de mediu, managementul apelor, gestiunea deșeurilor, consultanță de specialitate sau despre soluții de mediu, Șerban și Asociații este compania la care trebuie să apelezi!

Legislația în domeniului protecției mediului are peste 100 de acte normative care o reglementează.

Apelând la consultanții Șerban și Asociații veți depăși bariera limbajului legislativ pentru a înțelege mai bine obligațiile care vă revin în relația cu mediul și pentru a asigura o bună funcționare a companiei dumneavoastră.

Consultanții noștri vor întocmi toată documentația necesară pentru a evita orice întrerupere de activitate cauzată de eventuale nereguli în documentația legată de mediu.

• Identificarea și respectarea obligațiilor de mediu
  • Conformitatea cu legislaţia

Misiunea noastră este aceea de a-i ajuta pe antreprenori să conștientizeze faptul că o strategie de business de succes trebuie să includă și componenta de mediu.

Verficați dacă aveți nevoie de autorizație de mediiu!

Introduceti codul CAEN (4 cifre) *

Servicii globale pentru protecția mediului

Consultanții noștri sunt pregătiți să asigure servicii de mediu si consultanță de specilitate pentru companie dvs.:

• Aplicarea normativelor de protecție a mediului în domeniul dvs. de activitate
  • Întocmirea documentației necesare în vederea obținerii Autorizației de Mediu
  • Găsirea și aplicarea celor mai bune soluții pentru eficientizarea costurilor societății dvs.
  • Raportări către Agenția pentru Protecția Mediului
  • Raportări către Administrația Fondului de Mediu
  • Gestiunea deșeurilor

We also ensure that the whole team is included in the process and that no one is left out during the turnaround. The most crucial part is ensuring some degree of financial stability during the turnaround.

This is the most worrying part for most clients going through or needing a turnaround; it means that incoming cash flows will change completely. We help ease these issues through fantastic financial projections and a realistic view of what can be accomplished.

Creating a list of potential qualified prospects for your service or product can be daunting when you’re beginning your business. However, this needs to be considered as a follow up on your Target Market Analysis so you can hit the ground running.

Business plan market

A strong business plan requires going beyond intuition and experience, and supporting your idea with fact-based market research. Investors need to have confidence in your understanding of the market, so don’t let yourself down by skimping on research. We have access to fee-based, subscriber-only resources such as:

• Don James/Semplice – Article and News Research
  • VoltageBusiness – Company and Industry Research
  • Goovers – Company and Industry Research
  • IRISpace – Article and News Research
  • Lexos-Nexos – Company, Industry, Market Research
  • Plombett – Article and News Research
  • Pronounce – Market Analysis report “Slices”

Competitor research & analysis